Basa

Topik-lambang Pitakonan AFG Pilatus PC 12

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1038 by Sruble

Apa ana rencana kanggo nggawé AFG Pilatus PC 12 kanggo FSX / SE? Aku wis nemokake sawetara nanging ora bisa njaluk supaya diinstal ing FSX / SE.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur - 1 taun 3 sasi kepungkur #1039 by DRCW

Apa sampeyan duwe edition boxed saka FSX? Utawa Uap? simivation.com ora duwe model iki lan aku nginstal ing FSX tanpa masalah, Iki salah siji saka simulasi flyaway
flyawaysimulation.com/downloads/files/9932/fsx-pilatus-pc-12/

Kadhangkala download iki bakal nambah folder ekstra sing bakal nyebabake folder Airplane FSX ora maca file kanthi bener. Kanggo nyegah iki verifikasi yen ana mung siji folder kanthi jeneng pesawat kasebut. Sawise sampeyan mbukak folder, kudu langsung ditampilake, model, panel, CFG etc .... Yen sampeyan kudu mbukak rong folder kanggo njaluk informasi iki, FSX ora bakal maca file kasebut. Mugi-mugi punapa panjenengan ngandharaken bab punika.

Sawise sampeyan ngundhuh file, tinimbang masangake folder FSX Airplanes .. Ekstrak menyang desktop. Telung folder bakal katon:
PC-12X
flyawaysim ... doc file
Bukak file link Fly Away.
Mbusak kabeh nanging folder PC-12X
Bukak folder PC-12X lan folder liyane katon: AFGPC12X. Iki folder sing pengin disalin menyang folder FSX / simobjects / Airplanes. Klik tengen ing folder AFGPC12X lan pilih salinan, banjur tempelake folder kasebut ing folder pesawat ing FSX ... Sampeyan kudu apik!

Pangowahan pungkasan: 1 taun 3 sasi kapungkur dening DRCW. Alesan: Prosedur kanggo ngundhuh file
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sruble

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1040 by Sruble

Matur suwun, aku duwe Steam Edition. Aku nyoba loro flyaway, & simviation. ora bisa salah siji bisa digarap. Aku bakal nyoba pituturmu. pengin aku luck.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1041 by Sruble

Matur suwun. Sing ana Bullet Magic Aku Nggolek ..... Gawe Great.Thank :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1042 by DRCW

Pendhaftaran kesenengan!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.584 detik
Basa