Basa

Topik-lambang Pitakonan AFG Pilatus PC 12

More
1 taun 10 sasi kepungkur #1038 by Sruble

Apa ana rencana kanggo nggawe AFG Pilatus PC 12 kanggo FSX/ SE? Aku wis nemokake sawetara nanging ora bisa njaluk wong kanggo nginstal FSX/ SE.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 10 sasi kepungkur - 1 taun 10 sasi kepungkur #1039 by DRCW

Apa sampeyan duwe edisi kothak FSX? Utawa Kukus? simivation.com duwe model iki lan aku nginstal FSX tanpa masalah, Iki minangka simulasi flyaway
flyawaysimulation.com/downloads/files/9932/fsx-pilatus-pc-12 /

Kadhangkala download iki bakal nambah folder ekstra sing bakal nyebabake FSX Folder pesawat ora kanggo maca file kanthi bener. Kanggo ngindhari verifikasi iki, mung ana siji folder sing ana jeneng pesawat. Sawise mbukak folder, kudu nampilake langsung, model, panel, CFG etc .... Yen sampeyan kudu mbukak rong folder kanggo njaluk informasi iki, FSX ora bakal maca file kasebut. Mugi iki nerangake kanggo sampeyan.

Sawise sampeyan ndownload file kasebut, tinimbang nglebokake file ing FSX Folder pesawat .. Ekstrak menyang desktop sampeyan. Telung folder bakal katon yaiku:
PC-12X
flyawaysim ... doc file
Bukak file link Fly Away.
Mbusak kabeh nanging folder PC-12X
Bukak folder PC-12X lan folder liyane katon: AFGPC12X. Iki folder sing pengin disalin FSX / simoboks / folder pesawat. Klik ing folder AFGPC12X banjur pilih salinan, banjur tempelake folder kasebut ing folder pesawat ing FSX... Kudu kerja apik!

Pangowahan pungkasan: 1 taun 10 sasi kapungkur dening DRCW. Alesan: Prosedur kanggo ngundhuh file
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sruble

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 10 sasi kepungkur #1040 by Sruble

Matur suwun, aku duwe Steam Edition. Aku nyoba loro flyaway, & simviation. ora bisa salah siji bisa digarap. Aku bakal nyoba pituturmu. pengin aku luck.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 10 sasi kepungkur #1041 by Sruble

Matur suwun. Sing ana Bullet Magic Aku Nggolek ..... Gawe Great.Thank :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 10 sasi kepungkur #1042 by DRCW

Pendhaftaran kesenengan!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.256 detik
Basa