Basa

Topik-lambang Pitakonan Sapa sing bisa mbantu aku mindhah operator menyang lokasi tambahan anyar?

More
1 taun 1 sasi kepungkur - 1 taun 1 sasi kepungkur #1046 by Jinx

Sapa sing bisa mbantu aku mindhah operator menyang lokasi tambahan anyar?

Berkas kasebut ing jeneng penerbanganim.com bige_ai.zip.

Aku pengin mindhah operator Channel Inggris menyang lokasi 4 ing perairan Yunani lan bisa nyedhiyakake koordinat - siji lokasi bakal mati Siprus, 3 liya ing perairan wilayah Yunani.

Sembarang bantuan bakal dihargai.

Nick

Pangowahan pungkasan: 1 taun 1 sasi kapungkur dening Jinx.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: jdm601

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.151 detik
Basa