Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Matur suwun!

More
sasi 7 3 weeks ago #1055 by FacundoB

hello,
Saiki sampeyan bakal nemokake apa wae sing mbokmenawa ora bakal ditindakake.
Imagino ngenteni yen aku wis ngenteni wong liya, kaya wong sing wis suwe ngenteni aku.
Mulane, sampeyan bakal bisa ngundhuh lan ngupayakake apa kang bakal ditindakake dening kanca-kanca.
Matur nuwun.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.240 detik
Basa