Basa

Topik-lambang penting Masalah AutoInstaller v10.1

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1056 by FacundoB

Hi.
Aku duwe masalah kanggo nginstal download liwat Pemasang v10.1
Kabeh versi otomatis instal kanthi otomatis. Nanging 10.1 wiwit mbukak, menehi pilihan rute sing diinstal lan nalika tekan pemasangan 85 persen, katon pesen ora sah. Apa saran? PC sandi nganggo inti Intel I5 ing 2.20 GHz lan 6 Gb RAM.
Thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1059 by DRCW

Bisa dadi sawetara program liya sing ngalangi download. Coba dhisik mudhun komputer, banjur miwiti maneh. Yen masalah terus, banjur mateni keamanan internet banjur coba download maneh.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FacundoB

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1060 by FacundoB

THAAAAAAAAAAAK YOUUUUUUUU !!!
Iku F *** k Antivirus ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.187 detik
Basa