Basa

Topik-lambang penting Masalah AutoInstaller v10.1

More
1 taun 1 sasi kepungkur #1056 by FacundoB

Hi.
Aku duwe masalah nginstal sembarang download liwat Installer v10.1
Kabeh versi otomatis otomatis bisa rampung. Nanging 10.1 mulai mbukak, menehi pilihan rute diinstal lan nalika teka ing 85 persen saka instalasi, katon pesen ora bener. Sembarang saran? Komputerku nganggo Intel inti I5 ing 2.20 GHz lan 6 Gb RAM.
Thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 minggu kepungkur #1059 by DRCW

Sampeyan bisa uga sawetara program liyane sing mblokir download. Coba dhisik boot komputer, banjur mulih maneh. Yen masalah terus, banjur mateni keamanan internet lan nyoba ngundhuh maneh.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FacundoB

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 minggu kepungkur #1060 by FacundoB

THAAAAAAAAAAAK YOUUUUUUUU !!!
Iku F *** k Antivirus ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.252 detik
Basa