Basa

Topik-lambang penting Pènget marang P3D kedhaftar

More
1 taun 8 sasi kepungkur - 1 taun 8 sasi kepungkur #1067 by DRCW

Saiki aku yakin yen akeh sing wis krungu bab Dovetail canceling Flight Sim World (FSW) Aku ora bakal ngrembug alasan aku aran program iki gagal. Apa masalah sing kedadeyan ing kaca facebook FSW sajrone sasi 2 pungkasan sadurunge ngeculake produk kasebut. Dina sabanjuré dina Dovetail lan FSW nyoba kanggo entuk dodolan. Malah padha ngomong babagan masa depan pesawat simulator penerbangan 2 sadurungé ngumumake produk ora bakal dikembangake maneh.

Dadi, apa sing perlu kanggo kula yaiku Dovetail mesthi wis teka ing kesimpulan ing titik iki yen dheweke bakal narik plug. Dheweke nyoba nggolek dhuwit luwih dhisik sadurunge nglakoni supaya saka wong sing bodho bisa nyolong pancing kasebut. Iki bakal nggawe biaya kanggo tuku hak-hak hiburan saka Microsoft. Nyatane isih duwe FSW kanggo didol ing uap nganti Mei 24th. Apa sing menehi sampeyan?

Kula ajrih, piyambakipun saged nyobi nglajengaken Lockheed Martin amargi mboten ngleksanakke lisensiipun kangge nampi kathah kerugian kasebut kanthi ngendika bilih piyambakipun nyumbangaken kegagalan FSW. Iki bakal nimbulaké Lockheed Martin kanggo mbusak Lisènsi Akademik lan nyebabake akeh pangguna pungkasan utawa kudu nambah rega kasebut kanggo mbayar klaim kerusakan Dovetail.

Dovetail minangka noda lemak gedhe ing masyarakat kita lan wis ngrusak keruwetan kita. Pilihan liyane bakal kanggo Lockheed dipeksa kanggo narik plug ing siji platform ESP liyane ing simulasi penerbangan. Yen mengkono, X Plane bakal dadi monopoli ing PC Flight Simulation. Monopoli kuwi bakal banget ala kanggo pangguna pungkasan. Kita kudu paling sethithik rong perusahaan simulasi penerbangan utama sing ana, supaya bisa ningkatake kompetisi sehat, lan terus berkembang pangembangan pihak katelu

Pangowahan pungkasan: 1 taun 8 sasi kapungkur dening DRCW. Alesan: Kelingan kanggo nyatakake pangembang pihak katelu
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: pauand2, donran1

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 8 sasi kepungkur #1090 by StonewallUSMC

Ive ujar padha, jinis aneh sawise melu FSX lan sinau program saka lemah nganti pungkasan? sepuluh taun. Sawetara kita ngerti meh setaun sadurunge GameSpy ninggal yen bakal kelakon. Kahanan iki umume padha karo sampeyan sing akeh ngancam industri karo kegiatan sing ora sopan. Aku isih percaya manawa luwih saka pirang-pirang yuta wong ing platform iki menyang level saiki bisa dadi atribut ing 28% pesawat mbayar 40% sing paling akeh lan liya-liyane, kabeh liya sing ana ing freeware lan shareware sing bener-bener nyelehake gelar lan gaweyan paling gedhe. Ana akeh penyalahgunaan ing arena finansial. Aku ora bakal nyebut jeneng, nanging kanggo nglindhungi situs iki sing ora ana gandhengane karo pratelan kasebut. Sampeyan duwe perusahaan sing nyedhiyakake payware sing apik banget, lan ya ana akeh glitike ing pejuang jet sing apik iki lan apa sing dibutuhake gegaman urip, TAPI kanggo ngisi pangguna / para panuku lan kode anyar kanggo saben taun ing perkara sing sampeyan tuku lan banjur kasunyatan sampeyan dikirim menyang forum kanggo jawaban. Dheweke nggawe dhuwit sing njawab pitakonan lan ngrampungake masalah sing kudu ditanggulangi kanthi sah. Monggo njupuk situs web, FSXA FSX emas FSX, ana situs kanthi online sing kabeh wis menowo, dheweke duwe FSX Emas didol luwih saka $ 200.00 US. Saka tragedi nyata. Nanging banjur ana situs sing luwih apik kayata iki sing nyumurupi kedadeyan lan bakal nindakake kabeh supaya luwih gampang dingerteni lan mesthi nggawe perkara luwih apik. Irts siji-sijine situs sing wis tau ditemokake ing taun-taun TEN supaya bisa takon, Apa sing sampeyan pengin ndeleng nganyari, saiki pancen unik ing jaman saiki lan umure. Aku ngaturake akeh matur nuwun kanggo kabeh sing sadurunge lan bakal ngirid supaya bisa urip iki, lan terus sinau program lan sinau program kanggo sinau teknik kasebut. Simulasi penerbangan wis nggawa luwih akeh individu menyang industri aerospace tinimbang sejarah liyane. Umume wong sing nyelehake kene kanggo nyelehake sekolah. Masa depan sim penerbangan ora katon surem, mung sing kuwat bakal bertahan ing industri amarga wong-wong sing mlebu mung golek bathi lan mung mikir lan ora dadi penciptaan penerbangan, pangguna, pangembang lan liya-liyane, lan ora sinau ngrungokake masarakat penerbangan kasebut bakal gagal, aku bisa njamin sampeyan. Aku bisa ngeling-eling nalika sim pesawat MS pisanan metu, iku anyar luwih unggul, lan saiki aku kepengin weruh maneh program kasebut minangka dhasar cara PONG ing ngarep kabeh. Gawe dhasar sing kuwat sing bakal nyengkuyung omah, nggawe cukup lan bisa cekap kanggo ngatasi kabeh perkara sing ora ana, amarga yen sampeyan ora nate salah sawijining perkara bakal nggawa omah, Matur nuwun RIKOOOO kanggo papan sing apik, papan sing apik bisa kumpul lan nggawe sim luwih apik. Gawe penerbangan sing aman.Semper Fidelis. Yen lampiran kasebut ditampilake, mula ngerti grafis ing duo intel 300G babagan 7 windows windows 7

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: DRCW, donran1

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.202 detik
Basa