Basa

Topik-lambang penting Pènget marang pangguna P3D

More
1 taun 3 minggu kepungkur - 1 taun 3 minggu kepungkur #1067 by DRCW

Saiki aku yakin yen akeh sing wis krungu bab Dovetail canceling Flight Sim World (FSW) Aku ora bakal ngrembug alasan aku aran program iki gagal. Apa masalah sing kedadeyan ing kaca facebook FSW sajrone sasi 2 pungkasan sadurunge ngeculake produk kasebut. Dina sabanjuré dina Dovetail lan FSW nyoba kanggo entuk dodolan. Malah padha ngomong babagan masa depan pesawat simulator penerbangan 2 sadurungé ngumumake produk ora bakal dikembangake maneh.

Dadi, apa sing perlu kanggo kula yaiku Dovetail mesthi wis teka ing kesimpulan ing titik iki yen dheweke bakal narik plug. Dheweke nyoba nggolek dhuwit luwih dhisik sadurunge nglakoni supaya saka wong sing bodho bisa nyolong pancing kasebut. Iki bakal nggawe biaya kanggo tuku hak-hak hiburan saka Microsoft. Nyatane isih duwe FSW kanggo didol ing uap nganti Mei 24th. Apa sing menehi sampeyan?

Kula ajrih, piyambakipun saged nyobi nglajengaken Lockheed Martin amargi mboten ngleksanakke lisensiipun kangge nampi kathah kerugian kasebut kanthi ngendika bilih piyambakipun nyumbangaken kegagalan FSW. Iki bakal nimbulaké Lockheed Martin kanggo mbusak Lisènsi Akademik lan nyebabake akeh pangguna pungkasan utawa kudu nambah rega kasebut kanggo mbayar klaim kerusakan Dovetail.

Dovetail minangka noda lemak gedhe ing masyarakat kita lan wis ngrusak keruwetan kita. Pilihan liyane bakal kanggo Lockheed dipeksa kanggo narik plug ing siji platform ESP liyane ing simulasi penerbangan. Yen mengkono, X Plane bakal dadi monopoli ing PC Flight Simulation. Monopoli kuwi bakal banget ala kanggo pangguna pungkasan. Kita kudu paling sethithik rong perusahaan simulasi penerbangan utama sing ana, supaya bisa ningkatake kompetisi sehat, lan terus berkembang pangembangan pihak katelu

Pangowahan pungkasan: 1 taun 3 minggu kepungkur dening DRCW. Alesan: Kelingan kanggo nyatakake pangembang pihak katelu
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: pauand2

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur #1090 by StonewallUSMC

Aku ngucapake bab sing padha, sing aneh banget sawise karo FSX lan belajar program saka lemah munggah suwene apa? sepuluh taun. Sawetara kita sumurup meh taun sadurunge GameSpy kiwa sing arep kelakon. Situasi iki cukup akeh kaya sampeyan duwe akeh sing ngancam industri karo aktivitas non etika. Aku isih percaya manawa luwih saka pirang-pirang jam wong njupuk platform iki kanggo tingkat saiki atribut bisa ing paling 28% saka pesawat payware 40% kanggo payware pemandangan lan liyane kabeh wong sing ana ing freeware lan shareware sing bener ndadekake gelar lan usaha sing paling gedhé. Ana akeh pelanggaran ing ajang finansial. Aku ora arep nulis jenenge, nanging supaya njaga situs iki sing ora ana hubungane karo pernyataan kasebut. Sampeyan duwe perusahaan sing ngetrapake piranti alus banget, lan ya ana akeh kesalahan ing pejuang jet sing apik lan apa gunane gunane, nanging kudu ngisi pangguna / purchasers biaya lan kode anyar kanggo saben taun babagan apa sing sampeyan dituku lan banjur kasunyatan sampeyan dikirim menyang forum kanggo jawaban. Padha nggawe dhuwit sing njawab pitakonan lan ngrampungake masalah sing kudu ditangani kanthi sah. Monggo njupuk situs web, FSXA FSX Gold FSX, ana situs online sing saben wong wis cukup akrab, padha duwe FSX Gold kanggo didol ing luwih saka $ 200.00 US. Iku tragedi nyata. Nanging banjur ana situs sing unggul kayata iki sing ngetokke omongan apa sing arep dilakoni lan bakal nglakoni apa wae sing bisa nggawe prasaja kanggo mangerteni lan tansah nggawe luwih apik. Irts minangka salah sawijine situs sing tau ditemokake ing taun-taun kepungkur kanggo ngendika, Apa sampeyan kepengin ndeleng ditingkatake, saiki sing unik ing dina lan umur iki. Aku akeh thanks kanggo kabeh sing sadurunge kita lan bakal teka sawise kita tetep iki urip, lan terus sinau seluk-beluk program kanggo sinau teknik. Simulasi penerbangan wis nggawa luwih akeh wong menyang industri aerospace tinimbang liyane ing sejarah. Akeh sing nyelehake ing kene bakal metu ing sekolah penerbangan. Ing mangsa penerbangan sim ora katon, mung sing kuwat bakal urip ing industri amarga sing teka mung kanggo nguntungake lan mung mikir ing dheweke lan ora pencipta, penerbangan, pangembang, lan liya-liyane, lan ora ngerti ngrungokake Public flights bakal gagal, aku bisa njamin sampeyan. Aku bisa ngeling nalika SIM pesawat pertama metu, anyar iku luwih apik, lan saiki aku bali maneh ing program kasebut minangka pondasi cara PONG ana ing ngarep kabeh. Mbangun dhasar kuwat sing bakal ndhukung omah, nggawe cukup kuwat lan cukup serbaguna kanggo nangani kabeh barang sing ora ana, amarga yen sampeyan ora ngerti yen salah siji bakal nggawa omah mudhun, Matur nuwun RIKOOOO kanggo panggonan sing apik, panggonan ing ngendi bisa bebarengan lan nggawe sim luwih apik. Nduwe penerbangan aman. Yen lampiran kasebut muncul, ngerti thats grafis ing duo Intel 300G babagan 7 lawas taun windows running 7

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: DRCW

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.269 detik
Basa