Basa

Topik-lambang Pitakonan Carane ngaktifake autopilot ing Airbus A320 Family Mega Pack FSX & P3D Version 3.05

More
1 taun 2 minggu kepungkur #1075 by CaptZhade

Halo,
Saiki aku wis ngundhuh paket Fantastic Airbus A320 Family Mega Pack FSX & P3D Version 3.05.
Nanging, aku duwe masalah.

Saben aku mandheg, aku ora bisa ngaktifake autopilot. Carane aku nggawe sing? Carane aku nggawe menek, mabur, mudhun, lan liya-liyane?

Bakal seneng yen ana sing bisa nerangake bab iki marang aku.
Thanks kanggo paket Fantastic. :-)

Sincerely.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur #1081 by DRCW

Apa sampeyan kenal karo standar 321 airbus ing FSX? Yen sampeyan lagi lan ora nggarap paket mega ... banjur mbusak file saka folder pesawat. Pateni keamanan internet lan ngundhuh piranti lunak maneh ... Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh aku wenehi ngerti

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.170 detik
Basa