Basa

Topik-lambang Pitakonan P3d V4 Tab Ngrusak Tambah ing Nuli sawise nabrak USS Nimitz.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1076 by jjpamhawk

P3D V4 dhewe Kadhangkala nabrak nalika pesawat mabur ing US US Nimitz. Sawise ing P3D nabrak - aku miwiti maneh P3D V4 (dudu restart PC) Tab 'Add-ons' ora ilang, lan mula aku ora bisa miwiti maneh USS Nimitz. Siji-sijine cara supaya tab 'Add-ons' yaiku urip maneh komputer. Iki ora kedadeyan kanggo saben kacilakan pesawat ing Nimitz. Mengkono luwih saka siji simulator. Apa ana saran kaya sing kudu dipasang operator pesawat; Apa saran?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1078 by DRCW

Priksa tambahan sing wis diwenehake P3D. Sawetara pesawat (Freeware bisa nyebabake kacilakan program) Yen masalah iki diwiwiti sawise download freeware, mbusak sing ditambahake, banjur urip maneh sistem lan deleng maneh yen kedadeyan maneh. Konflik Coding minangka masalah umum saiki. Masalah liyane yaiku ndownload bareng keamanan internet diuripake.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: jjpamhawk

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.159 detik
Basa