Basa

Topik-lambang Pitakonan P3d V4 Crashing Add-ons Tab Disappear sawise nabrak USS Nimitz.

More
1 taun 2 minggu kepungkur #1076 by jjpamhawk

P3D V4 dhewe Kadhangkala kaserang nalika pesawat numpes ing gelanggang USS Nimitz. Sawise kacepetan P3D - Miwiti maneh P3D V4 (ora diwiwiti maneh PC) tab 'Tambah-ons' wis ilang, lan mulane aku ora bisa miwiti maneh USS Nimitz. Cara siji kanggo njaluk maneh tab 'Tambah ons' yaiku reboot komputer. Iki ora kelakon kanggo saben kacilakan pesawat ing Nimitz. Iki kedadeyan ing luwih saka siji simulasi. Apa ana saran kayata cara operator pesawat kudu dipasang; Sembarang saran?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur #1078 by DRCW

Priksa tambahan ono sampeyan wis dipasang ing P3D. Sawetara pesawat (Freeware bisa nyebabake crash program) Yen masalah iki diwiwiti sawise ngundhuh freeware, mbusak add-on, banjur reboot sistem kasebut lan ndeleng manawa kedadeyan kasebut kedadeyan maneh. Konflik coding minangka masalah umum saiki. Jeksa Agung bisa ngetokake liyane kanthi ngundhuh keamanan internet.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: jjpamhawk

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.209 detik
Basa