Basa

Topik-lambang ditanggulangi Recruiting Squadron VCW-8

More
1 taun 2 minggu kepungkur - 1 taun 2 minggu kepungkur #1077 by lharv71

VCW-8 Carrier Squadron nggoleki pilot F-18 utawa F-14. We are group fun karo akeh taun penerbangan militèr donya nyata ing sabuk kita. Kita duwe rencana pelatihan sing apik kanggo ngembangake lan mabur telung minggu.

Saiki kita wis nggarap Hawaii sing melu ing RIMPAC, banjur pindhah menyang segara Cina Selatan kanggo melu lan mimpin operasi ing Korea.

Priksa kita, lan supaya kita ngerti yen sampeyan kepengin.

www.vcw-8.com/index.php utawa email dhewe CDR Lee "Oz" Harvey CAG alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng. utawa RADM Ron "POP" Folse alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng..

utawa tindakake app recruiting ing situs web kita, uga mriksa facebook kita VCW-8.

Oz

Pangowahan pungkasan: 1 taun 2 minggu kepungkur dening lharv71.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.181 detik
Basa