Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1
  • 2

TOPIK:

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 5 months ago #75

Is FSX/FSX: SE dadi lara? Soko mung ora pas? Iki minangka papan sing bisa takon karo masalah teknis sampeyan! Dadi kewan omo, pesawat, kokpit virtual, apa wae ... :)
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sruble

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 5 months ago #101

kang jenis masalah sing ngadhepi?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 5 months ago #113

nalika aku miwiti fsx, aku kudu ngilangi pesen: kesalahane panasialisasi british Concorde, lan kesalahan 2 pemandangan. kepiye cara ngatasi 3 masalah kasebut?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 5 months ago #115

Rolando wrote: nalika miwiti fsx, aku kudu ngilangi pesen: kesalahane panasialisasi british Concorde, lan kesalahan 2 pemandangan. kepiye cara ngatasi 3 masalah kasebut?


Aku ora cukup manawa apa pesen kesalahan njupuk Panjenengan, nanging meh muni kaya sampeyan duwe sawetara salinan saka pesawat diinstal. Njabut 1 mau bakal ngatasi.
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 5 months ago #118

Thanks kanggo Jawaban. Aku ora yakin, apa sing. Aku Muat maneh Conncords maneh, nanging installer durung bener mbusak versi diinstal sadurunge Nginstal anyar. Masalah iku padha. Utawa sampeyan mikir aku kudu deinstall ing Concords rampung banjur Muat wong?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 5 months ago #119

Rolando wrote: Thanks kanggo Jawaban. Aku ora yakin, apa sing. Aku Muat maneh Conncords maneh, nanging installer durung bener mbusak versi diinstal sadurunge Nginstal anyar. Masalah iku padha. Utawa sampeyan mikir aku kudu deinstall ing Concords rampung banjur Muat wong?


Aku bakal mbusak lengkap Concorde (s) FSX deloken yen menehi pesen kasebut, lan yen ora, mula nginstal lan delengen apa sing kedadeyan.
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 5 months ago #120

Thanks kanggo gagasan. Aku ing ngisor iki:
- busak konkorden kabeh (ora katon ing fsx), nanging pesen padha!
- i uga nyoba kanggo miwiti maneh komputer, nanging pesen padha
- i didownload concordes anyar lan diinstal, pesen sing padha
Strange, ora? Aku Underwaterkép ngerti carane aku bisa mbusak sing pesen salah.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 5 months ago #122

Wis sampeyan dicenthang ing folder Aircraft kanggo nggawe manawa lagi ical?

(Ing kasus MY, iku B: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \ SimObjects \ Airplanes)

Liyane saka sing aku ora ngerti apa marang kowé.

bisa ngirim gambar saka kesalahan? sing bisa bantuan Me dicokot. :)


BTW .. appreciate sabar ing. Aku ngerti sampeyan mbokmenawa mung minangka duwe pengarep-arep (Yen ora liyane supaya) saka Aku. Apa aku sengit luwih saka kuwi ora bisa digunakake.
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 4 months ago #133

Pesen kasebut ing basa Jerman (aku Swiss), sing tegese tegese: kesalahane initialising saka concorde british. nanging ora masalah gedhe amarga pesawat bisa mlaku kanthi sampurna. aku mung duwe klik maneh nalika aku miwiti fsx...

supaya, matur nuwun kanthi sanget kanggo Ndeleng. yen duwe solusi mengko, hubungi kula.

kind regards

Rolando, urip swiss bangkok ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

FSX/FSX: SE Technical Problems taun 3 4 months ago #134

Kang Concorde iku? iku salah siji sing tak saka kene?

minangka iku kang ing Jerman, sing ora bakal dadi masalah lol aku tak kanca sing ngandika lancar Jerman ^ _ ^
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
  • 2
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.259 detik