Basa

Topik-lambang penting Thomas Ruth Airbus 330 MRTT Overhead Panel ora bisa digunakake

More
1 taun 9 sasi kepungkur #1080 by owemoo

Aku wis ngundhuh edisi paling anyar saka Thomas Ruths Airbus 330 MRTT kaya aku duwe putri sing FO ing RAAF lan flys iki.
Aku ora bisa njaluk panel overhead kanggo bisa. Iku katon apik lan sanajan aku wis diputer babagan aku isih ora bisa gawe. Yen aku ndeleng panel overhead aku njaluk panel standar 321 lan ora bisa digunakake nanging yen aku nggunakake tombol A kanggo mindhah kokpit banjur aku njaluk panel bener sing wis switch kanggo polong refueling nanging ora ana ing panel iki. Ora yakin yèn lan kepéngin weruh sapa waé

uga ana cara pintas tombol sing bakal ngetokake booming pengisian daya

Matur nuwun

Owen Moore

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.149 detik
Basa