Basa

Topik-lambang penting Panel nduwur sirah Thomas Ruth Airbus 330 MRTT ora apa

More
1 taun 1 minggu kepungkur #1080 by owemoo

Aku wis diunduh edisi paling anyar saka Thomas Ruths Airbus 330 MRTT kaya aku duwe putri sing FO ing RAAF lan flys iki.
Aku ora bisa njaluk panel overhead kanggo bisa. Iku apik banget lan sanajan aku wis diputer babagan aku isih ora bisa nggawe karya. Yen aku ndeleng panel overhead aku njaluk panel 321 standar lan ora bisa digunakake nanging yen aku nggunakake tombol A kanggo mindhah kokpit banjur aku njaluk panel sing bener sing wis ngalih kanggo pods pengisi daya nanging ora ana ing panel iki. Ora yakin yèn lan kepéngin weruh sapa waé

uga ana cara pintas tombol sing bakal ngetokake booming pengisian bahan bakar

Thanks heaps

Owen Moore

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.141 detik
Basa