Basa

Topik-lambang Pitakonan 747 100 kanggo 300 VC

More
sasi 6 6 days ago #1083 by Aidablu1508

HI rikoo

aku ngarep-arep karo posting sing bisa mbatalake paket 747 lan mungkin duwe pilihan kanggo wong-wong sing arep VC ing wong-wong mau bisa uga nambah yen sanajan ora excatly sing cocog, nyebabake salah siji saka wong-wong sing seneng kanggo duwe klasik ing armada sandi nanging wiwit ana ora VC ing wong padha cukup tegese kurang kanggo kula ...

Mugi-mugi tanggapan sampeyan

Regards

Nicolai

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: MTGL

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #1093 by Gh0stRider203

AS akeh kaya aku LOVE idea iki, ora mungkin.

Apa sawetara nggoleki kaya aku ngerti aku wis ndeleng soko babagan nambah Cockpits Virtual, nanging ora bisa elinga ngendi, lan ketemu iki ...

www.flightsim.com/vbfs/showthread.php?28...ng-A-Virtual-Cockpit


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
5 months 1 week ago #1098 by thomasbk

Model kudu dadi native FSX sadurunge sampeyan bisa nambah VC.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.125 detik
Basa