Basa

Topik-lambang Pitakonan Paket keluarga A320 Mega - pintu A321 ora mbukak?

More
1 taun 2 dina kepungkur #1092 by BlueSwurl

Saben pesawat liyane apik ing pak kajaba A321, aku mung bisa mbukak lawang utama, apa ana fix kanggo iki?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 jam kepungkur - 1 taun 6 jam kepungkur #1094 by DRCW

Hello, Nyalin bagean [EXITS] saka standar A321 lan ngganti bagean kasebut ing A321 ing Mega pack! Yen sampeyan perlu langkah demi langkah, supaya sampeyan ngerti. Kanggo nggawe luwih gampang, ing kene ana bagean sing dicithak ing ngisor iki ..benehi copy lan paste

[metu]
number_of_exits = 3
exit.0 = 0.4, 45.50, -6.0, 7.0, 0 // Openclose rate per detik, posisi longitudinal, lateral, vertikal saka datum (kaki), ketik (0 = Utama 1 = Cargo 2 =
exit.1 = 0.4, -33.50, 5.85, 0.0, 1 // openclose tingkat persen per detik, longitudinal, lateral, posisi vertikal saka datum (kaki), ketik (0 = Utama 1 = Cargo 2 =
exit.2 = 0.4, 29.90, 6.0, 1.0, 2 // openclose tingkat persen per detik, longitudinal, lateral, posisi vertikal saka datum (kaki), ketik (0 = Utama 1 = Cargo 2 =

Pangowahan pungkasan: 1 taun 6 jam kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.194 detik
Basa