Basa

Topik-lambang Pitakonan Coklat gelap FS2004 ngetokake Alphajet de la Patrouille de France.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #1097 by gypsymoth

FS2004 ngetokake Alphajet de la Patrouille de France.
Aku wis ditambahake ing ndhuwur kanggo FS9 kanca nanging iku kokpit peteng proyek. Aku nuduhake dheweke carane miwiti mesin, etc, nanging nalika piyambakipun metu iku liyane pesawat wis mati. Aku dibusak saka folder pesawat, & kabeh katon powered karo mesin mlaku minangka dheweke kepengin.

Sapa sing bisa ngomong cara metu jet alpha becik kanthi daya supaya bisa ditinggalake ing folder tanpa nduwe efek mawa pesawat liya karo pit sing mati?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.209 detik
Basa