Basa

Topik-lambang Pitakonan Animals

More
1 taun 7 sasi kepungkur #1099 by Scotia

Aku saka Afrika, duwe akal FSX nyiyapake, lan mabur rute Afrika kanthi rutin, kadang-kadang tingkat rendah, kadhangkala ana ing pesawat sing entheng. Tulung, apa ana sing bisa ngrancang prog sing bisa ndeleng kewan, liar lan domestik? Saya suwe saya prihatin, lan bakal dadi kepengin banget kanggo ngrungokake pandangan sampeyan babagan iki. Aku duwe sawetara tambahan Rikooo liyane sing diinstal saka Rikooo sing luar biasa, lan kanggo matur nuwun kanthi ikhlas.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: RichardSteyn: D

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur - 1 taun 7 sasi kepungkur #1102 by rikoooo

Hello Scotia,

Matur nuwun kanggo pesen sampeyan, aku sampeyan bisa ndeleng babagan iki: www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/68/762
Bakal nambah sawetara satwa Afrika ing FSX.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 1 taun 7 sasi kapungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.171 detik
Basa