Basa

Topik-lambang Pitakonan Animals

More
sasi 11 2 weeks ago #1099 by Scotia

Aku teka saka Afrika, duwe pesawat FSX sing cukup, lan nglakokake rute Afrika sacara rutin, kadhangkala kurang tingkat, kadhangkala ana ing pesawat ringan. Mangga, apa ana cara sampeyan bisa ngrancang prog sing bakal ngidini kula ndeleng kewan, alam bébas lan domestik? Aku wis ngecek iki kanggo sawetara wektu saiki, lan bakal banget kasengsem kanggo krungu views sampeyan ing iki. Aku duwe sawetara Rikooo addons diinstal saka Rikooo kang apik tenan, lan sing aku matur nuwun banget.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: RichardSteyn: D

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 2 weeks ago - sasi 11 2 weeks ago #1102 by rikoooo

Hello Scotia,

Matur nuwun kanggo pesen sampeyan, aku sampeyan bisa ndeleng babagan iki: www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/68/762
Bakal nambah satwa liar Afrika ing FSX.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 11 sasi 2 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.201 detik
Basa