Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah CRJ 200 Megapack FSX ...

More
sasi 11 2 weeks ago #1101 by AirGUS

Hello! Pesawat kasebut katon ing daftar pesawat FSX. Nanging nalika milih, ora katon ing jendhela. Banjur ora muat pesawat ...
Ngapurane basa inggris ...
HELP !!!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 2 weeks ago #1107 by AirGUS

Apa ora? :(

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
11 months 1 week ago - 11 months 1 week ago #1108 by rikoooo

Hai AirGUS,

sampeyan milih instalasi adat utawa pamasangan otomatis normal?

Thanks


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 11 sasi 1 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
11 months 1 week ago #1110 by AirGUS

thanks kanggo njawab ...

Instalasi khusus. Diinstal ing: Simobjets / Airplanes

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
11 months 1 week ago - 11 months 1 week ago #1111 by rikoooo

Minangka ngandika ing kaca instalasi adat installer, mung nginstal file kanggo versi P3D v4.

Kanggo nginstal file versi FSX please bukak instalasi otomatis normal.

Thanks


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 11 sasi 1 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
11 months 1 week ago #1113 by AirGUS

Kita bakal mbuktekaken ...

Matur nuwun

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
11 months 1 week ago #1115 by AirGUS

Ditanggulangi ...

Matur nuwun sanget : Gayeng: : Lol: B)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.239 detik
Basa