Basa

Topik-lambang Pitakonan CRJ 200 Megapack FSX masalah ...

More
1 taun 7 sasi kepungkur #1101 by AirGUS

Hello! Pesawat kasebut katon ing dhaptar FSX Pesawat. Nanging nalika milih, ora katon ing jendhela. Banjur ora muat pesawat ...
Ngapurane basa inggris ...
HELP !!!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #1107 by AirGUS

Apa ora? :(

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur - 1 taun 7 sasi kepungkur #1108 by rikoooo

Hai AirGUS,

sampeyan milih instalasi adat utawa pamasangan otomatis normal?

Thanks


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 1 taun 7 sasi kapungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #1110 by AirGUS

thanks kanggo njawab ...

Instalasi khusus. Diinstal ing: Simobjets / Airplanes

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur - 1 taun 7 sasi kepungkur #1111 by rikoooo

Minangka ngandika ing kaca instalasi adat installer, mung nginstal file kanggo P3D v4 versi.

Kanggo nginstal FSX versi file mangga lunga trough instalasi otomatis normal.

Thanks


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 1 taun 7 sasi kapungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #1113 by AirGUS

Kita bakal mbuktekaken ...

Matur nuwun

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #1115 by AirGUS

Ditanggulangi ...

Matur nuwun sanget : Gayeng: : Lol: B)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.221 detik
Basa