Basa

Topik-lambang Pitakonan Lampu ing Komando Aero

More
sasi 11 2 weeks ago #1103 by jfmitch

Saklar lampu suar ora bisa. Lampu panggung strobe ngontrol strobe lan lampu beacon. Aku nganggep kesalahan pemodelan kaya cfg katon disetel kanthi bener. Sembarang saran?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 2 weeks ago #1105 by jfmitch

Ha !! Sampeyan bakal nemokake yen sawetara lampu beacon ing macem-macem cfgs duwe .fx ditempelake ing pungkasan entri cfg; kesalahan nyata. Model liyane kaya 680 ora duwe lampu strobo. Kabeh bisa didandani karo karya cilik.

:-)

Jim

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.173 detik
Basa