Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Hello

More
4 months 1 week ago #1104 by alogie

Hallo sederek,
Cukup pengin ngenal aku. Jenengku Alistair lan aku urip ing Northern California. Aku bubar entuk bali menyang simming lan dituku P3Dv4. Ana ton freeware metu ana, nanging kompatibilitas karo v4 bisa angel dipasthifikasi saka sawetara situs. Aku nyatakake yen download Rikoooo minangka executables mandiri supaya aku ora perlu khawatir babagan efek efek, ngukur utawa folder swara etc. Kemampuan kanggo instal cleanly uga bonus. Langganan jumbo ora ana gunane.

Aku seneng jet komersial sing mabur uga prop lan jet cilik. Pendhaftaran landings ing komersial jet ora digunakake metu banget, supaya aku kudu laku.

Aku seneng dicithak kaya aku wis nambah:
PF3
UTLive

lan kanggo pemandangan:
FreeMesh
FTX Global
FTX Global Vector
Bukak LC Eropa, NA lan SA
Wilayah Scotland, Inggris, lan NorCal saka ORBX.

Aku duwe rig sing relatif lawas adhedhasar quad core Core i5-2500k. Awit aku tuku, aku nganyari RAM kanggo 16GB, diinstal SSD kanggo OS lan game SSD sing darmabakti, lan nambahake kartu GTX 1050 Ti. Ora ono monitor 1680 x 1050 lawas.
Kanggo tujuan simming aku duwe TrackIR 5 lan Cougar HOTAS (un-modded kajaba pot pengganti ing throttle) lan pedometer miring TMaster.

Alistair

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.087 detik
Basa