Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX Boeing 747-400 Aerolineas Argentinas Speedbrake issue

More
11 months 1 week ago #1112 by daveh

Hi Guys, great site! Aku bubar diundhuh paket FSX B747-400 Aerolinias Argentinas. Kabeh iku gedhe, kajaba nalika aku nyebarke speedbrake kanggo alon mudhun ing keturunan, ora alon pesawat mudhun. Iku nduwe tegese, nanging katon ora duweni efek ing kacepetan. Uga, idle minimal sakitar 31% supaya nemokake kacepetan keturunan cukup angel kanggo ngontrol. Apa wae pikirane utawa pitulung babagan carane ngatasi masalah kasebut bakal banget diapresiasi.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: fmartinez

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.259 detik
Basa