Basa

Topik-lambang Pitakonan beku game a350

More
11 months 1 week ago #1114 by Yegarff

Hei ana, mung mikir yen ana pikiran sing ana ing masalah bisa ana ing kene. Aku ngundhuh a350 lan nalika aku pindhah, game mbebasake. Aku wis dibusak lan diundhuh maneh lan isih membeku. Apa wae pikirane?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.343 detik
Basa