Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang ditanggulangi Gembira Bunny

More
1 taun 8 sasi kepungkur #1118 by Yohanes lawas

Hi All
Kaya jeneng pangguna saya luwih saka 60. Pengalaman babagan mabur nyata ing donya aku wis suwe banget ing Chipmunk lan Vives Varsity. Aku miwiti penerbangan sawetara 16 taun kepungkur kanthi FS senen penerbangan lan pc saka donya PC. Wis pirang-pirang taun suwene golek bathi kanggo piranti lunak lan hardware, terus-terusan golek kasunyatan. Saiki aku duwe ndhuwur PC pertengahan ndhuwur Chillblast. Oculus VR lan pemandangan orbit. PC sandi tuku Juli 2017 lan teka karo Windows 10. Aku banjur sijine FSX Kukus ing kabeh iku wis ngupayakake pesawat mabur tartamtu. Douglas DC3. Mung Flight Legenda Penerbangan meh sampurna, amarga aku manggon ing Licolnshire sing ora adoh saka RAF Coningsby lan Pertempuran Penerbangan Peringatan Britain lan Zaman XA947. Aku uga pengunjung biasa ing Duxford loro ing jagad nyata lan jagading simulasi. Ana freeware sing apik banget sing duwe pilihan pertunjukan udara, supaya aku bisa mabur ing samping beteng terbang 'Sally B'. Kabeh apik ing jagad iki nanging ing kene teka gedhe. FSX Kukus mutusake yen ora bakal muter Windows 10. Dadi aku kudu cokot peluru lan ngalih menyang P3D V4. Ing ngisor iki, Legenda Penerbangan DC3 sing mudhun ora bakal mbukak P3D. Uga ora bakal freeware Duxford. Dadi nemokake C47 sampeyan minangka dewa mutlak. Pancen sampurna, aku kudu ngerti kaya sing wis nate dakgunakake ing Dakota nyata. OK ora ana mambu. Nanging meh cedhak karo kasunyatan sing bisa ditemokake. Mung kritikku, ora ana sing nesu, yaiku swarane utawa kurang kanggo ngalih lan pompa bahan bakar lan nimbali. Aku mabur paratrooper lan mesthi seneng ing warna RAF. Ing taun sabanjure ing jagad nyata bakal ana Daks liwat Normandy sing nyelehake para parachutis ing situs pendaratan Normandia. Aku mesthi bakal mabur versi sim. Aku uga ngarep-arep golek trip ing Dakota. Nanging sepisan maneh matur nuwun kanggo Dakota sing hebat iki sing mesthi bakal dibayar.

John Caselton (Yohanes Lawas)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 8 sasi kepungkur #1119 by rikoooo

Hi John,

Matur nuwun kanggo introduksi apik. Kita seneng yen sampeyan bisa mabur C47 tanpa masalah. Sugeng rawuh ing forum.

Seneng landings


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.190 detik
Basa