Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang ditanggulangi Gembira Bunny

More
sasi 4 6 days ago #1118 by Yohanes lawas

Hi All
Minangka jeneng panganggo nyaranake aku luwih saka 60. Pendhaftaran pengalaman donya nyata pesawat wis kepungkur ing Chipmunk lan Vickers Varsity. Aku miwiti pesawat sawetara 16 taun kepungkur kanthi FS dadi 100 penerbangan lan pc saka dunia PC. Swara taun aku wis ngenteni rejeki ing piranti lunak lan hardware, selawase ngupayakake kasunyatan. Saiki aku duwe ndhuwur ing sawetara PC saka Chillblast. Oculus VR lan pemandangan orbx. PCku dituku Juli 2017 lan teka karo Windows 10. Aku banjur sijine FSX Steam ing kabeh iki wis nggoleki pesawat siji pesawat. Douglas DC3. Cukup Flight Legends of Flight meh sampurna, kaya aku manggon ing Licolnshire ora adoh saka RAF Coningsby lan Peperangan Inggris Memorial Flight lan Dakota ZA947. Aku uga pengunjung biasa kanggo Duxford ing donya nyata lan ing donya. Ana freeware sing éndah sing nduwe pilihan pameran udhara, supaya aku bisa mabur ing bandhara mabur Sally B. Kabeh apik ing donya, nanging ana sing gedhe. Steam FSX mutusake ora bakal seneng karo Windows 10. Mulane aku kudu nyali peluru lan ngalih menyang P3D V4. Kene teka Legends of Flight DC3 mudhun ora bakal mbukak menyang P3D. Nor bakal Duxford perangkat sing aman. Supaya nemokake C47 sampeyan minangka anugerah mutlak. Iku sampurna, aku kudu ngerti kaya aku wis ing Papan Dakota nyata. OK ora ana mambu. Nanging cedhak karo realitas minangka sim bisa entuk. Aku mung kritik, ora niggles, swara utawa kurang kanggo switch lan pompa bahan bakar lan panggilan metu. Aku fly paratrooper lan bakal seneng ing werna RAF. Taun sabanjuré ing donya nyata ana Daks nyusul parasyutis Normandia ing situs landing Normandia. Aku mesthi bakal mabur karo versi sim. Aku uga ngarep-arep kanggo lelungan ing Dakota. Nanging sapisan maneh matur nuwun marang Dakota sing dakkarepake kanggo sing aku seneng banget.

John Caselton (Yohanes Lawas)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 5 days ago #1119 by rikoooo

Hi John,

Matur nuwun kanggo introduksi apik. Kita seneng yen sampeyan bisa mabur C47 tanpa masalah. Sugeng rawuh ing forum.

Seneng landings


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.124 detik
Basa