Basa

Topik-lambang Pitakonan Muni ing Douglas C-47 Skytrain

More
sasi 11 4 days ago #1120 by Yohanes lawas

Aku bubar nginstal Douglas C-47 Skytrain menyang P3D V4 Windows 10. Apa sing paling apik, aku seneng nganggo kualitas kuwi. Nanging aku ora duwe suara switch, pompa bahan bakar utawa telpon metu. Ora ana wong ngerti carane aku bisa njaluk swara iki. Mangga nyoba kanggo nggawe pandhuan kaya prasaja minangka pos, minangka aku idiot komputer diakui dhewe.
John Caselton

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.201 detik
Basa