Basa

Topik-lambang Pitakonan Cessna U 206 G de Rikoooo

More
sasi 11 13 days ago #1121 by CL38

Hello
Aku ora bisa miwiti Cessna U206G saka Cold and Dark.
Aku sijine:
- Tes Fuell pilih: Kabeh
- Fuell: mbukak
- Kontrol Propeller: 100%
- Tombol baterei: urip
-Titik swich: ing
propeller ora nguripake
Thanks kanggo bantuan.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Roypcox

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 4 days ago #1142 by Camwin128

Yen sampeyan ana ing FSX. Pencet Ctrl + E kanggo ngaktifake mesin otomatis. Nganyari cepet.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #1171 by CL38

Matur nuwun kanggo informasi sampeyan, nanging iki prosedur manual Cold and Dark sing aku golèk.
CTRL + E minangka salah sawijining prinsip dhasar FSX lan P3D.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.250 detik
Basa