Basa

Topik-lambang Pitakonan atr_42-500_72-500_pack

More
1 taun 7 sasi kepungkur - 1 taun 7 sasi kepungkur #1124 by Optimis

Hello! Aku duwe masalah loro karo pesawat iki. Sawise normal AUTOMATIC instalasi ing FSX SP2, kabeh model pesawat fuselage ora putih? Tail iku normal.
Lan simulator nyatakake yen swara durung ana!

lampiran:
Pangowahan pungkasan: 1 taun 7 sasi kapungkur dening Optimis.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Jandirk

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1127 by Camo6152

Aku wis ngunduh paket sing padha.
Nalika aku milih salah siji saka ATRs ing "pesawat pangowahan", aku bisa ndeleng ing kana, nanging nalika aku ngetokake tombol "Fly Now" FSX Steam crashes.
Sembarang bantuan bakal dihargai

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1128 by Camo6152

Kanthi cara aku ngunduh paket kasebut ing cara sing disaranake lan milih jalur Steam.
Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #1175 by flaps1262

Jam tangan Torque lan Hp tetep ana ing kabeh wektu.

Best regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #1176 by rikoooo

Hi Flaps1262,

Ya, iki masalah sing dikenal mung katon ing Panel 2D, Aku ora nemokake fix kanggo saiki, lan kabeh wong bisa nggolek solusi.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: flaps1262

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.649 detik
Basa