Basa

Topik-lambang Pitakonan Boeing_737_classic_multi_livery_pack

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1130 by CL38

Hello
kanthi P3Dv4, pendaratan B737-400, ILS, cedhak karo landasan pesawat kasebut ana ing sangisore G / S, lampu kasebut ing ngisor G / S urip lan ana kacilakan kasebut. (ora ana masalah karo B737-800 ing FSX)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1138 by CL38

Masalah ditanggulangi; Aku ora metu cukup flaps.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1139 by rikoooo

Hi

Thanks kanggo saran sampeyan. Kita seneng sampeyan wis ngrampungake masalah sampeyan.


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1165 by jopidioot

Tumpukan radioku tetep ireng tanpa gauge, saengga ora bisa nggawe frekuensi apa-apa.
Apa salah, lan apa sing kudu dilakoni?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1166 by jopidioot

Ngapunten, salah titik. Aku bodo, haha.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.179 detik
Basa