Basa

Topik-lambang Pitakonan Pengendalian Ground

More
sasi 10 2 weeks ago #1131 by hpwells1

Hello kabeh. Aku mung ngundhuh ATR 42-500 Pack lan aku duwe masalah karo Ground Handling gauge. Aku ora bisa njaluk menyang "Push Back". Aku tetep njaluk kesalahan Voice ing Red box. Kabeh pesawat liyane sing duwe lemah Pengendalian gauge sing ditambahake kanthi bener. Aku wis nambah gauges pop up liyane menyang pesawat iki lan padha digunakake kanthi apik. Apa aku salah?
Matur nuwun
hpwells.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #1132 by rikoooo

Halo,

Sawetara file swara ilang, monggo download versi paling anyar saka penambahan iki ing dina iki: www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/86/766

Matur nuwun.


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #1133 by hpwells1

Aku mencopot, diundhuh file, diinstal maneh lan aku duwe masalah sing padha karo lapangan sing ngukur gauge.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #1134 by rikoooo

Alright, banjur raison mung kanggo sing sampeyan ora nampa gauges nalika sampeyan janji kanggo nrima sawetara file DLL.

Aku bakal ngomong sampeyan mengko carane ndandani iku.


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #1135 by hpwells1

Erik, aku nggunakake loader mudhun sing kasedhiya karo download iki. Aku njupuk swara panggilan metu ie, dhuwur nalika mabur. (njupuk mati lan kebangkrutan). Aku ora weruh ngendi aku perlu nampa kanggo nggunakake sound.dll.

hpwells

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
10 months 1 week ago #1140 by DRCW

Priksa folder swara utama ing FSX lan priksa manawa berkas swara Ground Handling ana. Priksa manawa .Dll dumunung ing folder utama. Yen ora, sijine kanthi manual liwat salinan lan tempel. Priksa manawa panel panel RCB dumunung ing folder FSX Aircraft Panel Ana swara uga ana ing folder utama Ground Handling. Suggest you download Ground Handling 5 at www.fs-freeware.net/downloads/download/6...eed-control-etc.html
Sampeyan bakal nemokake katrangan liyane ing posting kanthi seneng-seneng karo freeware ... ing situs iki

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.298 detik
Basa