Basa

Topik-lambang Pitakonan Ora bisa ndeleng ROBIN_DR400_regent_v2_p3dv4 ing dhaptar

More
1 taun 2 sasi kepungkur - 1 taun 2 sasi kepungkur #1145 by Braudoux

Halo,
Mung nginstal lady ayu iki nanging P3Dv4.1 ora pengin nuduhake dheweke ing dhaptar pesawat ... 3 Folder dipasang kanthi bener ing direktori Simobject (RobinLFCO, RobinLFDT lan RobinLFIM). SIMStarter appku nuduhake dheweke ing manager livery (nanging tanpa gambar cilik) ...
Ing wektu sing padha aku wis nginstal Beluga lan aku bisa ndeleng!
Sembarang gagasan?
Cordially

Kanggo informasi, aku nyoba ngubungi sampeyan nanging sistem CAPTCHA sampeyan ora bisa mlaku (pirsani file sing dilampirake)

lampiran:
Pangowahan pungkasan: 1 taun 2 sasi kapungkur dening Braudoux.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.887 detik
Basa