Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX Kapten Sim C-130 Startup

More
taun 2 7 months ago #89 by Gh0stRider203

ONLY bab aku kelalen ana radio heh



Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: yvomai

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago #90 by superskullmaster

Aku ora bisa ngenteni nganti tekan C-130J saka Milviz. Iku bakal duwe kokpit sing dianyari bener.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago #91 by Gh0stRider203

Aku bener seneng karo tampilan lawas sekolah. iya kokpit sing dianyari bakal becik, sanajan .... nanging ora yakin yen CS duwe sing direncanakake utawa ora.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago - taun 2 7 months ago #92 by superskullmaster

Meneng Captainsim ...... Milviz nggarap siji. Lan iku adoh banget bebarengan.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 7 sasi kapungkur dening superskullmaster.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.665 detik
Basa