Basa

Topik-lambang Pitakonan TCAS 777

More
sasi 11 3 weeks ago #1162 by coldhoist

Ing 777 ngendi switch TCAS? Aku ngerti kudu dadi pedhali radio. nanging aku ora bisa ngoperasikake. Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 3 weeks ago #1163 by Gh0stRider203

Bisa uga ora ana fungsi, UTAWA uga ana ing perangkat sing kaya freeware. Aku ngerti ing PMDG 777 iku jejere pusat FMC, nanging sing mung 777 aku fly supaya sampeyan kudu dadi luwih spesifik ing model sing nggunakake ....


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 3 weeks ago #1164 by coldhoist

Aku ora ngerti.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.430 detik
Basa