Basa

Topik-lambang Pitakonan Ngundhuh lan instalasi klasik 737

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1167 by jopidioot

Sawise didownload lan nginstal, radiostack wis ilang. (mung kothak ireng). Aku mriksa forum lan nyoba saran, uga program cilik sing mbenerake sing kasebut, nanging isih ana asil. Aku uga ndownload maneh lan nginstal maneh, nanging ora ana luck. Pesawat kasebut mlaku nanging ora ana radio.
Apa ora bisa mbenerake download, supaya bisa digunakake sawise nginstal?
Dilaporake sadurunge nanging ora entuk balesan / reaksi.

Mugi entuk saiki.

Salam paling apik, Eef.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #1168 by rikoooo

Hai Eef,

Matur nuwun kanggo pesen sampeyan,

Aku wis nganyari paket iki mangga download versi paling anyar tambahan iki, utawa yen sampeyan pengin nggawe koreksi radio kanthi dhewe, mbusak file 737-400.dll saka folder "Panel" klasik klasik Boeing 737, yaiku radio shack bakal muncul maneh.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 weeks ago #1429 by wayela

Hai Rikoo,
Kaping pisanan, matur nuwun sanget kanggo sampeyan sing wis bisa kerja lan paket sing apik banget P3Dv4. Aku nggawe kabisat gedhe saka FSX kanggo P3D ing pungkasan taun kepungkur, lan sampeyan wis dadi bagean gedhe babagan panggunaan FS anyar.
Aku ngilangi paket sampeyan - Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D - lan ing wiwitan, kabeh bisa mlaku kanthi ora masalah. Nanging, sawetara minggu kepungkur, saben-saben, nalika mlebu P3D, Aku mbukak salah sawijining B737s Classic, P3Dv4 langsung ditutup, kira-kira sekang 10 sawise pesawat wis dimuat lan katon ing layar ................ Nalika aku isih ndownload pesawat liya lan pemandangan papan darat ORBX, aku ora ngerti apa sing diganti. Aku wis ndownload maneh versi nganyari saka paket ............. nanging isih duwe masalah karo kabeh pesawat 737.

Apa ana saran sing bisa nulungi aku ?? Nyuwun pangapunten tumrap pitakon paling dawa ....... :-)

Rgds tulus
Wayne

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #1433 by wayela

Hai Rikoo,
Kaping pisanan, matur nuwun sanget kanggo sampeyan sing wis bisa kerja lan paket sing apik banget P3Dv4. Aku nggawe kabisat gedhe saka FSX kanggo P3D ing pungkasan taun kepungkur, lan sampeyan wis dadi bagean gedhe babagan panggunaan FS anyar.
Aku ngilangi paket sampeyan - Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D - lan ing wiwitan, kabeh bisa mlaku kanthi ora masalah. Nanging, sawetara minggu kepungkur, saben-saben, nalika mlebu P3D, Aku mbukak salah sawijining B737s Classic, P3Dv4 langsung ditutup, kira-kira sekang 10 sawise pesawat wis dimuat lan katon ing layar ................ Nalika aku isih ndownload pesawat liya lan pemandangan papan darat ORBX, aku ora ngerti apa sing diganti. Aku wis ndownload maneh versi nganyari saka paket ............. nanging isih duwe masalah karo kabeh pesawat 737.

Apa ana saran sing bisa nulungi aku ?? Nyuwun pangapunten tumrap pitakon paling dawa ....... :-)

Rgds tulus
Wayne

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.188 detik
Basa