Basa

Topik-lambang Pitakonan Ngundhuh lan instalasi klasik 737

More
sasi 9 3 weeks ago #1167 by jopidioot

Sawise ngundhuh lan instalasi, radiostack ilang. (mung kothak ireng). Aku mriksa forum lan nyoba saran, uga nguripake program cilik sing kasebut, nanging isih tanpa asil. Aku uga diundhuh maneh lan diinstal maneh, nanging ora ana luck. Pesawat kerja apik nanging ora ana radio.
Apa ora bisa mbenerake download, supaya bisa digunakake sawise instalasi?
Dilaporake sadurunge nanging ora ana jawaban / reaksi.

Pengarep kanggo njaluk saiki.

Best regards, Eef.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago #1168 by rikoooo

Hi Eef,

Matur suwun kanggo pesen sampeyan,

Aku wis dianyari paket iki mangga download versi paling anyar iki nambah-on, utawa yen sampeyan pengin nggawe koreksi radio dening dhewe mung mbusak file 737-400.dll saka folder "Panel" saka Boeing 737 klasik, ing radio shack bakal muncul maneh.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.196 detik
Basa