Basa

Topik-lambang Pitakonan Error Window

More
sasi 9 2 weeks ago - sasi 9 2 weeks ago #1169 by TheSteelWolf

Hello

Minangka aviator lawas lan pensiun, aku secara alami tertarik karo model lawas kayata B727, B707, lan pesawat Rusia kayata Tu154, An24 dll.

Dadi saiki aku ora duwe masalah karo B7 * 7 lan 727. Nanging nalika aku nyoba nginstal model Rusia kayata Tu154 lan Antonov, aku njaluk jendhela kesalahan sing ditempelake.

Tu134 nyambut damel sae sanget kejawi tekstur duh.

Sembarang solusi please?

Thank and best regards

lampiran:
Pangowahan pungkasan: 9 sasi 2 minggu kepungkur dening TheSteelWolf. Alesan: mispelling

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.162 detik
Basa