Basa

Topik-lambang Pitakonan tds_boeing_787_mega_pack

More
sasi 9 2 weeks ago #1173 by bambangpriani

woy ana
Aku wis ngundhuh paket 787 iki lan nginstal ing p3d v3 lan v4. masalah apa sing nalika

aku ora ngetok panel standar sing ilang saka layar banjur digantung lan kudu miwiti maneh p3d. aku ora duwe masalah
kanthi sisa p3d v3. iku uga apa ing v4 bab sing padha sawise nginstal v4 sing resik tanpa tambahan mung instalasi standar
bantuan apa wae iki aku bakal kelangan apa wae perangkat lunak liyane kanggo iki supaya panel ora ilang saka layar

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.202 detik
Basa