Basa

Topik-lambang Pitakonan tds_boeing_787_mega_pack

More
9 months 1 week ago #1178 by bambangpriani

woy ana
Aku wis ngundhuh panel iki saka 787 lan nulisake file panel kanggo njaluk 3 crt
kanggo undock supaya aku bisa pindhah menyang layar liyane. Masalah iku layar undock
ilang saka layar. ora tansah layar sing padha. Kadhangkala uga bisa dianggo.
ana wong sing bisa mbantu aku karo iki. Aku bakal masang file panel dadi sapa bae
bisa muat ing 787 iki lan pirsani yen iya padha

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
9 months 1 week ago #1182 by Gh0stRider203

Jujur wong, Aku wis nyawang loro pesawat iki lan Quality Wings 787 .... lan minangka akeh kaya aku ora seneng mbuwang dhuwit ing pesawat, QW787 worth iku.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 1 day ago #1187 by ErikC

Kenya ninggalaké ???

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 weeks ago - sasi 8 2 weeks ago #1201 by julibib

Thank Allah! Aku nemokake situs percakapan iki ing rikoooo. Sir Pendhaftaran masalah ing 787 Mega pack, Simulator sandi P3DV4 kabeh dianggo cantik-akeh uga nanging, 787-10RR ora bisa uga kaya pesawat liyane, ora nampa karo flaps malah ing 10! lan ora bisa trim supaya pesawat ora bisa dipindhah ing langit utamané sadurunge kebangkrutan lan kanthi mangkono kacethem. Luwih cepet, pesawat ora bisa dianggo kanthi otomatis lan kontrol, kaya nalika narik rok sing bisa didol Pesawat iki luwih cepet lan cepet banget supaya bisa ngontrol pesawat, nalika aku ngiwa lan nengen. saengga banget angel ngontrol pesawat nganggo kendali sing kendel. Selain, aku ora bisa numpak pesawat kanthi cepet, pesawat otomatis munggah nganti 100% lan pesawat mudhun mudhun amerga flaps kebak nyebabake tekanan munggah lan tetep dhuwur pendekatan Final pesawat mudhun mudhun kanggo tetep ing dhuwur kasebut lan kanthi mangkono crash, supaya masalah ing throttle otomatis, ora bisa ngontrol flaps wicaksana munggah kanggo 100% lan pesawat crash amarga mudhun mudhun lan otomatis trim dadi akeh yen aku ora bisa ngetokake pesawat, uga nyebabake kacilakan, tanah sing ora bisa ditemtokake sanajan bahan bakar 100.

Dadi, aku njaluk sampeyan mriksa kabeh pesawat 787-800,787-900,787-10, Genx lan RR kabeh mega pack, lan ana masalah ing saben pesawat nanging 787-10 RR ora bisa dikontrol sir kanggo njupuk owah-owahan kabutuhan ing kabeh mega pack iki karo nganyari utamané 787-10RR.

spek PC - Intel-i7-6700K, windows 10 64-bit, Motherboard - Gigabyte Technology Co. Ltd. G1.SNIPER M7-CF (U3E1)

Pangowahan pungkasan: 8 sasi 2 minggu kepungkur dening julibib.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.174 detik
Basa