Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Anggota Anyar Ikarusc42

More
sasi 2 4 weeks ago #1184 by Ikarusc42

Salam marang sedulur kabeh. Aku wis gabungan dina iki. Aku dadi Peserta Chelsea sing adhedhasar London UK. Aku wis pesawat terbang wiwit 1980. Aku uga nganakaké Private Pilots License nganti 2016 nalika dadi larang banget kanggo aku kanggo mabur. Aku nggabung karo Rikoooo kanggo entuk Boeing Osprey nanging ora bisa ngundhuh liwat sistem IT perusahaan kita amarga ora bakal ngidini port 8080 utawa 8888.
Bisa sapa suggest cara aku bisa njaluk Osprey ing ??? Matur suwun.

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.093 detik
Basa