Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Anggota Anyar Ikarusc42

More
sasi 11 4 days ago #1184 by Ikarusc42

Greetings one and all. I have joined today. I am a Chelsea Pensioner based in London UK. I have been flight siming since 1980. I also held a Private Pilots Licence until 2016 when it became too expensive for me to fly. I joined Rikoooo to obtain the Boeing Osprey but am unable to download it through our corporate IT system because they will not allow ports 8080 or 8888.
Can anyone suggest a way I may be able to get the Osprey??? Thank you in anticipation.

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.226 detik
Basa