Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Concorde 1 taun 10 sasi kepungkur #1189

Iki gegayutan karo "Concorde RW Reworked Version FSX & P3D"

Sajrone jujur, aku kudu menehi pesawat iki dadi F-BESAR.

Minangka akeh sing dakkarepake ing Concorde, SATU manawa sing kekurangane yaiku Concorde fungsional 100%. Siji spesifik iki nduweni penanganan lapangan sing nggegirisi, mbeku nalika mbukak, mbeku sajrone penerbangan, mesin wis nyemprotake sajrone penerbangan nyebabake sampeyan ora bisa dikendhaleni saka FL550 (mung kedadeyan TWICE ing penerbangan saka Heathrow menyang Jacksonville), lan banjur nalika sampeyan ndharat ... uga, sampeyan bisa nangani lemah sing luwih apik.

Aku kudu ngakeni, aku kaget, malah ngeculake bab iki marang publik ing negara saiki. Yen iki manuk payware, dadi tanpa nyebutake yen wong bakal njaluk bayaran maneh lan reputasi perusahaan bakal cepet menyang toilet.


Aku ngomong aku kuciwa, nanging malah sing minangka understatement epik :(
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Owahi pungkasan: dening Gh0stRider203.

Concorde 1 taun 9 sasi kepungkur #1217

Aku ora duwe masalah karo pembekuan Concorde sawayah-wayah, lan penanganan lemah ora bakal dilakoni. Elinga yen Ctrl-J minangka kunci jetway standar.
Masalah karo kehabisan bahan bakar lan tiba saka langit amarga ora ana manual kanggo Panel FE (Flight Engineer) Panel. Setelan sing bener kanggo tangki Bahan Bakar kudu disetel kanggo konsumsi bahan bakar sing bener, panggunaan tank bahan bakar lan perubahan Gravitasi Pusat. Sayange, aku ora nemu buku maning ing ngendi wae, lan aku mung duwe sukses separo nyoba ngerteni setelan sing bener dhewe.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.173 detik