Basa

Topik-lambang Dibusak Concorde

More
sasi 8 3 weeks ago - sasi 8 3 weeks ago #1189 by Gh0stRider203

Iki gegayutan karo "Concorde RW Reworked Version FSX & P3D"

Sajrone jujur, aku kudu menehi pesawat iki dadi F-BESAR.

Sanajan aku tresna marang Concorde, ONE sing paling gedhe sing kurang yaiku Concorde fungsional 100. Iki salah siji sing nduweni panahan dhuwure sing nggegirisi, mbebasake nalika sampeyan mbukak, ngeculake sajrone penerbangan, nduweni mesin sing dipotong nalika penerbangan nggawe sampeyan ora bisa dikendhaleni saka FL550 (mung sing kedadeyan TWICE ing pesawat saka Heathrow menyang Jacksonville), lan nalika sampeyan tanah ... well, sampeyan bisa malah nangani lemah LEWUNG.

Aku kudu ngakeni, aku kaget, malah ngeculake bab iki marang publik ing negara saiki. Yen iki manuk payware, dadi tanpa nyebutake yen wong bakal njaluk bayaran maneh lan reputasi perusahaan bakal cepet menyang toilet.


Aku ngomong aku kuciwa, nanging malah sing minangka understatement epik :(


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Pangowahan pungkasan: 8 sasi 3 minggu kepungkur dening Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 4 weeks ago #1217 by bobyor

Aku ora duwe masalah karo pembekuan Concorde kapan wae, lan penanganan lemah ora bisa. Elinga yen Ctrl-J minangka tombol jetways standar.
Masalah karo kehabisan bahan bakar lan tiba saka langit amarga ora ana manual kanggo Panel FE (Flight Engineer) Panel. Setelan sing bener kanggo tangki Bahan Bakar kudu disetel kanggo konsumsi bahan bakar sing bener, panggunaan tank bahan bakar lan perubahan Gravitasi Pusat. Sayange, aku ora nemu buku maning ing ngendi wae, lan aku mung duwe sukses separo nyoba ngerteni setelan sing bener dhewe.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.167 detik
Basa