Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah Boeing 737-800 Jet2.com

More
sasi 8 2 weeks ago #1202 by Xenotaff

Halo,

Aku ngundhuh jet738 B2 lan im nggunakake P3d v4.3. Pesawat iki nggoleki sing paling apik nanging saiki aku sadhar yen ban ora munggah. Uga flaps dont ngalih.

Ingkang aneh yaiku kanggo sawetara alasan, lan aku ora kegagalan utawa apa wae pesawat mung ngrokok ing tengah tanpa sabab.

Dadi jujur ​​yen tombol utawa loro ora dipindhah apa-apa serius nanging kanggo alasan estetis aneh sing ban dont munggah. Liyane aku bisa ngatur.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.151 detik
Basa