Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah Boeing 737-800 Jet2.com

More
1 taun 5 sasi kepungkur #1202 by Xenotaff

Halo,

Aku ndownload jet B738 jet2 lan nggunakake aplikasi kasebut P3d v4.3. Kapal terbang ora apik kanggo umume barang-barang kasebut nanging dina iki aku ora ngerti yen ban kasebut ora munggah. Uga ora bisa muter.

Bab sing aneh yaiku amarga ana sebab, lan ora ana kegagalan utawa apa wae pesawat mung miwiti ngrokok ing tengah-tengah tanpa sebab.

Dadi jujur ​​yen tombol utawa rong langkah sing ora ana siji-sijine serius, nanging amarga alasan estetika aneh ora bisa mundhak. Liyane sing bisa ngatur.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.151 detik
Basa