Basa

Topik-lambang ditanggulangi grafis pesawat

More
sasi 8 2 weeks ago #1203 by Fajlaz86

Hello everyone,

Aku duwe pitakonan.

Aku pancene seneng muter FSX, nanging sawetara pesawat sing didownload ora katon amarga sawetara masalah grafis.

Aku sijine foto alangan kanggo ndeleng. Kula, amarga aku duwe Windows 10 lan Direct x 11?

Sawetara menehi saran carane ngatasi metu? Aku ora weruh pesawat kaya A-340, A-330 lan akeh liyane.

Thanks wong, sing mbantu.

Duwe penerbangan virtual becik! :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 weeks ago #1204 by raffa203

Hello, sampeyan kudu mateni pilihan "pratinjau langsung x10" ing setelan kasebut

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.157 detik
Basa