Basa

Topik-lambang Pitakonan Aeroangkasa A320

More
1 taun 5 sasi kepungkur #1207 by irbaz444

Hello everyone

Aku ngundhuh A320 Family Pack lan nginstal. Pesawat iku apik tenan. Aku tresna karo kualitas tekstur lan aku ngurmati kokpit biru ayu ing wayah wengi. Masalah mung sing aku arep mateni fungsi autospoiler lan autoflaps. Maksudku yaiku nalika aku ndhelikake spoiler sing dipasang kanthi otomatis nanging ditutup banget nalika aku ngubengi 60knots sing asale ora realistis. Bahkan nalika mundur, flaps dijupuk maneh ing 5-10seconds sawise lepas landas. Aku pancene ora pengin fungsi iki. Apa ana cara kanggo mateni?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #1222 by Matzoun

Sampeyan ora bisa. /:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.220 detik
Basa