Basa

Topik-lambang Pitakonan NEW GUY NEEDS HELP AI Downloads to populate airports, KLAS, KJFK & More Question

More
1 taun 4 sasi kepungkur - 1 taun 4 sasi kepungkur #1208 by PROSTOCK

FSX-SE Windows 10 - Aku wis ngenteni Bandara KLAX dina iki & ndelok-ndelok wae. Pemandangan sing apik banget nanging rada kuciwa amarga kekurangan AI lan kegiatan ing sekitar bandara. Aku duwe setelan ing Full 100% kabeh kanthi tingkat pigura sing apik. Pitakonanku: Apa ana download AI sing bakal menehi populate kabeh bandara utawa bandara selektif? Aku durung nemokake lan ora ngerti ing endi liyane sing katon. Matur nuwun kanggo bantuan apa wae.

Pangowahan pungkasan: 1 taun 4 sasi kapungkur dening PROSTOCK.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1224 by hofnerguy

Muga-muga aku ngerti ... aku duwe masalah sing padha

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1227 by Lingwell18

Hi

iki bisa uga mbantu www.justflight.com/product/traffic-global . Mung pesawat sing digunakake kanggo nindakake liyane sing diarani Lalu lintas 360..Aku mikir banget. menehi pesawat, kendaraan bandara, servuice lan lalu lintas civvy ing dalan / motor, lsp. My angel angel with traffic 360 is a sight to see. Aku rumangsa duwe lalu lintas diosconitinued 360..nalika bisa entuk versi kothak ing ebay / amazon.

paling apik luck.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.188 detik
Basa