Basa

Topik-lambang Pitakonan NEW GUY NEEDS HELP AI Downloads to populate airports, KLAS, KJFK & More Question

More
sasi 8 3 days ago - sasi 8 3 days ago #1208 by PROSTOCK

FSX-SE Windows 10 - Ngundhuh KLAX Airport dina iki & ndelok-ndelok. Pemandangan gedhe nanging rada kecewa amarga kurang saka AI lan aktivitas ing sekitar bandara. Aku duwe pengaturan ing Full 100% kabeh karo frase sing apik. Pitakonan kula: Apa ana sing ngundhuh AI sing kasedhiya sing ngemot kabeh bandara utawa bandara sing dipilih? Aku ora nemokake apa-apa lan ora ngerti ngendi liya kanggo katon. Matur nuwun kanggo pitulung.

Pangowahan pungkasan: 8 sasi 3 kepungkur dening PROSTOCK.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 7 2 weeks ago #1224 by hofnerguy

Aku pengin aku ngerti ... Aku duwe masalah sing padha

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #1227 by Lingwell18

Hi

iki bisa mbantu www.justflight.com/product/traffic-global . Mung pesawat biasane digunakake kanggo nglakoni liyane sing disebut Lintas 360 .. sing aku pikir apik banget. menehi pesawat, kendaraan bandara, layanan lan lalu lintas civvy ing dalan / motorways etc. Los angeles karo lalu lintas 360 punika ngarsane kanggo katon. Aku ngene iki wis nggolek traffic lalu lintas 360 ... bisa uga bisa nggolek versi kothak ing ebay / amazon.

paling apik luck.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.206 detik
Basa