Basa

Topik-lambang Pitakonan B52 nyambung masalah

More
1 taun 5 sasi kepungkur #1212 by coull

Halo, kabeh.Marcus ing kene.Menawa sampeyan kepengin weruh masalah karo Paket Boeing B-52H FSX & P3D.Tampilake ditampilake ing kene kompatibel prepar3d v4 nanging ing tambangan, nginstal ora ditampilake gambar ing file sing dipilih lan tabrakan nalika nyoba mbukak.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #1215 by rikoooo

Hi Marcus,

Menarik apa sing sampeyan ucapake, aku wis mriksa file iki lan mesthine ora kompatibel Prepar3D v4, Nanging penulis nganyari (David Robles) ndalang manawa wis nganyari FSX NUNGGUH karo piranti lunak MCX nanging iki DEFINITIVELY BUKAN. Model kasebut isih saka FS2004. Dadi, saiki aku bisa nyatakake yen kompatibel FSX lan P3D nganti VERSION 3 (dudu 4). Aku wis nganyari kaca kanggo nggambarake bebener.

Maturnuwun mbokbilih masalah iki marang aku.


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #1216 by coull

Cheers Erik.Yeah.Can dadi hard ing kaping nganti sampeyan krungu saka wong sing ketemu sawijining ora bisa digunakake. Aku bakal menehi ngerti nalika aku teka tengen sawetara liyane.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.160 detik
Basa