Basa

Topik-lambang Pitakonan B52 nyambung masalah

More
sasi 8 4 days ago #1212 by coull

Hei all.Marcus here.Just wondering if anyone has issues with the Boeing B-52H CONECT Package FSX & P3D.It does show here kompatibel karo prepar3d v4 nanging ing mine after installing it does not show any pictures in the choice file and crashed nalika aku nyoba kanggo ngemot iku. Nggedhekake kanggo krungu saka sawetara siji rauh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 days ago #1215 by rikoooo

Hi Marcus,

Menarik apa sing sampeyan gunakake, Aku wis mriksa berkas iki lan manawa iku ora kompatibel karo Prepar3D v4, Nanging, penulis nganyari (David Robles) ndalang kasebut dianyari kanggo FSX NATIVE karo software MCX nanging ora jelas. Model isih saka FS2004. Dadi, saiki aku bisa nyatakake iku kompatibel karo FSX lan P3D nganti VERSION 3 (ora 4). Aku wis nganyari kaca kanggo nggambarake bebener.

Maturnuwun mbokbilih masalah iki marang aku.


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 1 day ago #1216 by coull

Cheers Erik.Yeah.Can dadi hard ing kaping nganti sampeyan krungu saka wong sing ketemu sawijining ora bisa digunakake. Aku bakal menehi ngerti nalika aku teka tengen sawetara liyane.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.229 detik
Basa