Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX ATA B757-200 25th ANNIVERSARY LIVERY

More
1 taun 4 sasi kepungkur #1213 by garcam

Aku ora duwe FS2004 maneh, nanging TINDAK AKU FSX lan aku takon ... Apa ana rencana kanggo ngluncurake an FSX presentasi AIRLINE, AIRCRAFT lan LIVERY? Aku oncw mbukak pesawat AMERICAN TRANS AIR B757-200 Ing LIVERY ING DARI CHICAGO TO SAN-FRANCISCO Aku percaya lan LAYANG ATA iki tuku kenangan gedhe kanggo aku. Matur suwun lan matur nuwun kanggo tanggapan iki.

Kind Regards,
Gary Camejo.

e-mail: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng. ulang taun

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.177 detik
Basa