Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX ATA B757-200 25th ANNIVERSARY LIVERY

More
sasi 10 1 day ago #1213 by garcam

I DO NOT have FS2004 anymore, BUT I DO HAVE FSX and I'm asking ...Do you have any plans of launching an FSX presentation of this same AIRLINE,AIRCRAFT AND LIVERY? I oncw flew on this AMERICAN TRANS AIR B757-200 In this LIVERY FROM CHICAGO TO SAN-FRANCISCO I believe and this ATA LIVERY bought back great memories for me back then. Thank you in advance and kindly awaiting your response on this subject.

Kind Regards,
Gary Camejo.

e-mail: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng. ulang taun

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.228 detik
Basa