Basa

Topik-lambang penting Mangga bantuan ... carane masang wings F-14 aerosoft P3DV4

More
7 months 1 week ago - 7 months 1 week ago #1228 by Zarbi4734

Wigati Aku ora ngerti carane ngetokake swiwi F-14 lan aku ora ngerti carane ngganti panggonan avatar (pilote to copilote) thx!

Pangowahan pungkasan: 7 sasi 1 minggu kepungkur dening Zarbi4734.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.187 detik
Basa