Basa

Topik-lambang Pitakonan A320 FLY BY WIRE ISSUE

More
7 months 1 week ago #1229 by mikmcc

HI aku; ngunduh rikoooo. karo 320, sawise pesawat, nalika aku miwiti pesawat anyar, tampilan ing ngisor tengen sing nuduhake pesen, ngandika FLT BY WIRE NO CONTROL INSTEAD LAWA LANGSUNG NORMAL. tanpa mod kontrol, aku ora bisa ngontrol elevators ing landing. kepiye carane aku njaluk bali menyang hukum langsung normal tanpa ngemot 320 liyane saka fsx?

thanks

mike

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #1231 by mikmcc

ora ana bantuan? thanks fellas

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #1233 by ninjaboy12377

IDK yen wong bakal weruh iki nanging coba mencet (Ctrl + E) lan yen ora ing panel overhead nang endi wae aku pracaya sampeyan bisa ngalih ing Fly by wire kanggo njaluk "Fly by wire Direct law" Mugi iki mbantu mbantu aku

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: mikmcc

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #1234 by mikmcc

thanks ninja. aku bakal nyoba sing

mike

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
7 months 1 week ago #1235 by mikmcc

ninja, CTRL + E ora bisa, nanging nduwur sirah duwe panel kanggo ngontrol hukum penerbangan ing sisih tengen ndhuwur sing kerja, kaya sing sampeyan gunakake. thanks banget kanggo bantuan. banget dihargai.

mike

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.194 detik
Basa