Basa

Topik-lambang Pitakonan A320 FLY BY WIRE ISSUE

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1229 by mikmcc

HI i; download downloads ove rikoooo. karo 320 sandi, sawise pesawat, nalika miwiti penerbangan anyar, tampilan ing sisih tengen ngisor sing nuduhake pesen, ujar FLT BY WIRE NO CONTROL INSTEAD OF NORMAL DIRECT LAW. ora ana mode kendali, aku ora bisa ngendhaleni pengangkatan nalika kebangkrutan. Kepiye carane bisa bali menyang hukum langsung langsung tanpa mbukak 320 liyane fsx?

thanks

mike

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1231 by mikmcc

ora ana bantuan? thanks fellas

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1233 by ninjaboy12377

IDK yen ana sing bakal ndeleng iki, nanging nyoba mencet (Ctrl + E) lan yen ora bisa digunakake ing panel ndhuwur ing sisih tengen, aku percaya sampeyan bisa ngalihake Fly kanthi kabel supaya bisa "Fly by wire Direct law". iku mbantu kula

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: mikmcc

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1234 by mikmcc

matur suwun ninja. aku bakal nyoba iku

mike

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1235 by mikmcc

ninja, CTRL + E durung kerja, nanging ndhuwur nduwe panel kanggo ngontrol hukum penerbangan ing sisih tengen ndhuwur sing makarya, kaya sing sampeyan ucapake. matur nuwun kanggo bantuan. matur nuwun sanget.

mike

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.196 detik
Basa