Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Kepulauan Canary.

More
sasi 2 12 days ago #1239 by josmor

Hello.
Aku mung ngundhuh piranti lunak Kepulauan Canary 1 lan 2. Nanging aku priksa yen efek sing ditampilake ing video mung bisa digunakake karo REX 2.0. Aku wis nggolèki Internet, lan aku durung nemu. Kepiye carane bisa menehi efek apik saka Kapuloan Canary?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 12 days ago #1240 by Dariussssss

Hello lan welcome to Rikoooo.

Iki minangka panggonan sing rada salah kanggo ngirim masalah sing ana karo sim sampeyan. Kirim masalah iki miturut topik sing gegandhengan, yaiku FSX utawa P3D.

Kita bakal nggawe paling apik kanggo mbantu sampeyan. :)

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.559 detik
Basa