Basa

Topik-lambang Pitakonan Canary Islands

More
sasi 7 6 days ago #1241 by josmor

Hello.
Aku mung ngundhuh piranti lunak Kepulauan Canary 1 lan 2. Nanging aku priksa yen efek sing ditampilake ing video mung bisa digunakake karo REX 2.0. Aku wis nggolèki Internet, lan aku durung nemu. Kepiye carane bisa menehi efek apik saka Kapuloan Canary?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.201 detik
Basa