Basa

Topik-lambang Pitakonan Kapuloan kenari bagean 1 lan 2

More
sasi 7 2 days ago #1243 by sylvantino

Aku mung diarani jumbo kanggo ngundhuh versi paling anyar, lan kabeh aku terus njupuk sawetara sampah babagan file ilang, nalika kabeh file sing bebarengan, ora ana file korupsi, nanging installer ndadekake sing digoleki file ora bisa nemokake 0.o
iki kanggo edisi uap fsx.

Pemandangan iki wis becik ing jaman kepungkur, nanging aku kudu mbusak instal kasebut amarga aku butuh sumber daya. Aku gawe instalasi anyar saka fsx lan nginstal ratusan bandara tanpa masalah, lan banjur dumadakan iki. sembarang bantuan bakal dihargai!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 weeks ago - sasi 6 4 weeks ago #1246 by SkipperLP

Aku weruh banget solusi:

1.Mungkin Browser sampeyan messes munggah smth ... nyoba siji liyane kaya Chrome kanggo ngundhuh
2.Did sampeyan nyoba kanggo Unzip paket karo Software liyane? Coba 7zip utawa winrar (apa wae sampeyan digunakake kanggo)


Ahh lan btw apa iku, sing file sing ilang?

Pangowahan pungkasan: 6 sasi 4 minggu kepungkur dening SkipperLP. Alesan: Smth teka ing pikiranku

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.151 detik
Basa