Basa

Topik-lambang Pitakonan Ora bisa njupuk!

More
sasi 6 4 weeks ago #1245 by SkipperLP

Hey wong lanang

Dadi ing P3D v3 aku wis nginstal sawetara pesawat lan pemandangan.
Sceneries r nyambut damel becik nanging kabeh pesawat sing wis diinstal nganti saiki ora bisa mlaku.

Aku ora bisa njupuk ... utawa nalika aku mandheg, mung mil sawise landasan pacu.
Aku nyoba kanggo nyetel sensitivitas ing max lan "near Zero thing" (ora yakin apa sing disebut) mudhun kanggo min. lan max ... Boten diganti.
Ing udhara, kontrol ngasilake (utawa bener banget).
Cukup ing lemah rodho kanthi becik.

Pesawat sing wis diinstal saka Prepar3d kabeh dianggo.


Sapa sing indea?
Thanks kanggo mbantu :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 weeks ago #1247 by SkipperLP

UPDATE: Ditemokake yen joystick saya salah banget dikalibrasi kanggo kapal-kapal kasebut. Setel "Null Zone" kanggo 1 lan luwih apik.
Joystick MY ora tekan mburi mati sumbu lengkap sanajan ing Null Zone 1.
Kanthi keyboardku kabeh kerjane.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 1 day ago #1288 by gaztop

Setel bobot maksimal pesawat kanggo kosong. banjur nyoba njupuk mati kanthi flaps minimal.
Yen sampeyan tiba ing lemah, masalah iku bobot.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #1295 by JackRiordan

1) Ing baris panelusur Windows 10, ketik controller. Klik ing pilihan Ngatur USB Game Controllers. Sampeyan uga bisa nemokake opsi iki ing Panel Kontrol Windows sampeyan ing ngisor Piranti Piranti lan Printers.
2) Yen controller utawa joystick didhaptar, klik, banjur klik Properties. Ing situs kasebut, klik tab setelan. Klik tombol kalibrasi. Tindakake pandhuan kanggo calibrate piranti sampeyan.
3) Mbukak simulator pesawat sampeyan. Pindhah menyang menu pilihan sampeyan. Pindhah menyang Pakaryan Paksi. Nemtokake X Axis menyang Aileron Axis. Ndhaptar Y Axis menyang Axis Elevator. Priksa manawa kanggo mriksa kothak kanggo ngowahi, supaya cara narik bali ing tongkat ngangkat pesawat (irung) saka pesawat kasebut. Nemtokake maneka warna tombol utawa piranti apa wae sing pengin digunakake kanggo ngarahake.
4) Pindhah menyang menu kalibrasi. Priksa manawa mode pesawat disetel menyang Normal. Reset menyang standar. Sawise nyoba kanggo mabur pesawat, nyetel angka kasebut minangka diperlokake.
5) Minangka Gaztop sing disebutake, pindhah menyang menu bahan bakar lan mbayar lan priksa manawa sampeyan ora nggawa bahan bakar utawa kargo sing akeh banget.
6) Sadurunge njeblug, luwih becik ngetut priksa pesawat. Yen sampeyan ora duwe, siji google, lan tindakake.
7) Yen sampeyan bisa nyopot, nanging golek conthong kanthi narik tongkat kanggo njaga irung, sampeyan kudu nyetel kunci kanggo lift trim (mudhun) lan lift trim (munggah). Priksa manawa sampeyan duwe baleni maksimal supaya sampeyan bisa terus tombol kanggo motong.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 4 weeks ago #1377 by Luciad10

SkipperLP wrote: UPDATE: Ngerteni sing joystick sandi banget salah nyelarasake kanggo kapal-kapal iki mutuelles TNS . Setel "Null Zone" kanggo 1 lan luwih apik.
Joystick MY ora tekan mburi mati sumbu lengkap sanajan ing Null Zone 1.
Kanthi keyboardku kabeh kerjane.

Nanging sampeyan uga bisa milih kanggo joystick yen joystick ora cocok kanggo macem-macem manipulasi sampeyan ngerti.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.199 detik
Basa