Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX crash nalika aku klik panel DSP (777-200)

More
sasi 7 2 days ago #1248 by tharat

Hello kabeh,

Aku mikir yen sapa bisa mbantu aku nalika aku mabur 777-200 saka Rikoooo sawise sawetara jam terbang nalika aku klik panel DSP (Ctrl + 7) banjur klik salah sijine tombol kaya GEAR, DOOR, FUEL, AIR ... fsx teka kanthi kesalahan sing fatal lan aku kudu miwiti maneh SIM. Iku mung aku sing ngalami masalah iki utawa iku masalah sing kondhang?

Thanks! Gandhi

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.183 detik
Basa