Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

737 paket autoland 1 taun 8 sasi kepungkur #1250

  • mikmcc
  • mikmcc's Avatar topic Pengarang
  • offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 14
  • Matur nuwun ditampa: 0
ing 737s nduweni tombol sing disebut AL autoland ver 2.1. kepiye carane? Aku diklik sawise aku ngangkat slope. ndharat ing -550 FPM

MIKE

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.151 detik