Basa

Topik-lambang Pitakonan 737 paket autoland

More
sasi 6 4 weeks ago #1250 by mikmcc

ing 737s duweni tombol sing disebut AL autoland ver 2.1. kepiye carane? Aku diklik sawise aku ngangkat slope. ndharat ing -550 FPM

MIKE

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.148 detik
Basa