Basa

Topik-lambang Pitakonan A320 ENGINE RESTART

More
sasi 6 4 weeks ago #1257 by mikmcc

PLEASE HELP. sawise mbandhingake karo a320, nutup mesin. nanging nalika aku nyoba kanggo miwiti mesin kanggo penerbangan anyar, mesin mung muntahake asap ireng terus, lan ora bakal mulai. whats the trick?

thanks

mike

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #1261 by mikmcc

takon ora ana bantuan kene. thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #1262 by rikoooo

Hi,

Sampeyan ora nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo sapa wae kanggo mbantu sampeyan ... Apa tambahan sampeyan lagi ngomong babagan? Freeware utawa payware? Kanggo sing simulator penerbangan?

Penerbangan sing seneng


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #1263 by mikmcc

THANKS ERIK nganggo freeware saka rikoooo ing fsx steam edition.

mike

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #1267 by rikoooo

Hi,

Aku nguji sawetara dina iki nanging aku ora bisa ngasilake masalah sampeyan, ayo ngenteni bantuan saka wong liya sing uga padha duwe masalah sing padha.

Thanks


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #1268 by 3201907

Mike,

Apa sampeyan nggunakake program tambahan? Misale, nalika aku duwe FSX aku nggunakake FS Passengers. Iku bakal ngrekam pangopènan ing pesawat, dll. Supaya yen sampeyan ora nyimpen kanthi pangopènan bakal banjur simulasi gear landing rusak, kinerja mesin kurang, etc. Yen sampeyan nggunakake program / addon kaya sing, priksa manawa sampeyan "ndandani "pesawat sampeyan ing program kasebut.

Greg

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: mikmcc

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #1293 by lannoga

Kaping pindho mriksa panel overhead, APU bisa disengaged

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #1294 by mikmcc

thanks dan. Aku bakal nyoba kuwi

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.427 detik
Basa