Basa

Topik-lambang Pitakonan Maturnuwun, Rikoo.

More
sasi 10 2 weeks ago #1259 by gaztop

Aku dadi banget bosan karo kabeh perkara SIM.
Nanging, ngundhuh sawetara pesawat hebat saka kene.
Aku wis bisa nganyarake kapentingan ing penerbangan.

Aku ora ngerti carane padha nindakake. Utawa apa sing ditindakake.
Nanging aku seneng banget.

Matur suwun, kanggo situs amaizing.

Gaztop : Lol: : Lol:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.198 detik
Basa